About

The World Hotel Awards by Hotelmix.ro were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

Politica de confidențialitate

Introducere
Noi, ca "Hotelmix.ro", recunoaștem că confidențialitatea este o valoare importantă pentru dvs. ca utilizator și înțelegem că rezervarea online are o mare încredere din partea dvs.
Apreciem foarte mult încrederea în noi prin utilizarea "Hotelmix.ro" și ne angajăm să protejăm colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale.
Vă respectăm dreptul la confidențialitate și vă vom folosi numai de informațiile personale pe care le furnizați în conformitate cu legile privind protecția datelor.

Această politică de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm despre dvs., modul în care le colectăm și le folosim, cu cine le împărtășim și ce decizii luați în legătură cu acestea. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste Politici de confidențialitate și Termeni de utilizare. Prin vizualizarea și utilizarea Hotelmix.ro, sunteți de acord că ați citit și ați înțeles această Politică de confidențialitate și sunteți de acord să respectați această Politică de confidențialitate (și utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale). Dacă nu sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și cu aplicația sa, vă recomandăm să întrerupeți utilizarea serviciilor noastre sau să vizitați acest site web.

Din când în când, este posibil să examinăm și să actualizăm această politică pentru a reflecta modificările aduse dreptului, colectării datelor personale și practicilor de utilizare. Aceste modificări sunt incluse în Politica de confidențialitate. Prin urmare, trebuie să reevaluezi periodic aceste Politici de confidențialitate pentru a le menține la curent cu cele mai recente politici și practici.

Informaţii card de credit
Informațiile despre cardul de credit sunt trimise către noi printr-un server securizat. Folosim cea mai recentă și cea mai sigură tehnologie care criptează toate informațiile personale și de pe cardul dvs. de credit. Când introduceți informații personale în timpul procesului de rezervare, datele sunt protejate cu tehnologia Secure Socket Layer (SSL) pentru a asigura protecția traficului de date între clienții noștri și serverele noastre.
Serviciul nostru de rezervare este în conformitate cu certificarea PCI DSS , un standard de securitate a informațiilor creat pentru a crește cecurile deținătorilor de carduri și pentru a reduce frauda cu carduri de credit. Este utilizat de organizații care administrează branduri de cărți de credit, cum ar fi MasterCard, Visa, American Express etc.

Ce informații colectăm?
Vă colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când utilizați acest site web. Informațiile personale includ numele, adresa, numărul de telefon, datele cardului de credit, adresa de e-mail, numele hotelului și locația și / sau durata șederii. În plus, dacă utilizați serviciile Hotelmix.ro, chiar dacă nu rezervați cazare, este posibil să colectăm anumite alte informații, cum ar fi adresa dvs. IP, informațiile geografice, naționalitatea, setările de căutare referitoare la anumite căutări, sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile prezentate. Atunci când faceți rezervări printr-un dispozitiv mobil, puteți utiliza și date care definesc dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și latitudinea / longitudinea.

Informații despre compania de călătorie
În cazul în care rezervați cazare pentru o altă persoană prin intermediul site-ului nostru, vă vom solicita detaliile persoanei în care vă rezervați cazare. Trebuie să obțineți permisiunea altor persoane înainte de a ne putea furniza informațiile dvs. personale, deoarece accesul tuturor la vizualizarea acestor informații este accesibil numai prin introducerea numărului dvs. de rezervare și a codului PIN în Rezervările mele oldalon.

Cum folosim informațiile dvs.?
Informațiile pe care le furnizați vor fi strict utilizate numai în următoarele scopuri:

 • procesarea rezervării dvs. online și oferirea celui mai bun serviciu posibil;

 • dovada identității dvs.;

 • efectuarea de analize de piață și de dezvoltare generală pe site-ul nostru;

 • informarea hotelului pe care l-ați ales - să rămâneți, în conformitate cu rezervarea dvs., pentru a obține confirmarea rezervării;

 • furnizarea serviciilor pe care le solicitați;

 • pentru a vă trimite confirmarea și actualizările hotelului;

 • asistență din partea personalului nostru de asistență, dacă este necesar.

Cu cine împarte Hotelmix.ro informațiile dvs.?

 • Furnizori de servicii terțe: utilizăm furnizorii de servicii care prelucrează informațiile personale în numele nostru. Furnizorii terți sunt obligați să respecte clauzele de confidențialitate și nu pot utiliza informațiile personale fără instrucțiuni de la Hotelmix.ro.

 • Furnizori de servicii de plată și (alte) instituții financiare: în cazul în care vi se solicită o rambursare de la dvs. sau de la titularul cardului de credit utilizat pentru rezervarea dvs., va trebui să împărtășim câteva detalii despre rezervare cu furnizorul dvs. de servicii de plată și instituția de servicii financiare competente pentru a procesa rambursarea. Aceasta poate include o copie a confirmării rezervării sau adresa IP utilizată pentru rezervarea acesteia. Putem comunica informații cu instituțiile financiare în cauză dacă considerăm că este necesar să detectăm și să prevenim fraudele.

 • Autoritățile competente: Vom dezvălui informații cu caracter personal în scopuri de aplicare a legii, atunci când legea este obligatorie sau strict cerută de lege pentru prevenirea, detectarea sau urmărirea penală a infracțiunilor și a fraudei sau în cazurile în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel. Este posibil să avem nevoie să transmiteți informațiile dvs. personale autorităților competente pentru a ne proteja drepturile sau proprietatea, drepturile și proprietatea partenerilor noștri de afaceri.

Pentru a finaliza rezervarea, detaliile de rezervare relevante vor fi transferate către Furnizorul de servicii hotelier la care ați rezervat cazare. În funcție de rezervare și de prestatorul de servicii hoteliere, acesta poate include numele dvs., datele de contact și detaliile de plată, numele oaspeților care călătoresc cu dvs. și orice preferințe sau alte informații pe care le-ați furnizat la rezervare. Dacă aveți întrebări cu privire la cazare, vă putem contacta pe Furnizorul de hoteluri și le cereți să se ocupe de cererea dumneavoastră. În cazul în care nu se efectuează nicio plată în momentul rezervării prin intermediul Hotelmix.ro, vă vom trimite detaliile cărții dvs. de credit către furnizorul de servicii de rezervare pentru rezervări suplimentare (presupunând că ați furnizat aceste detalii în timpul procesului de rezervare). despre procesul necesar pentru soluționarea litigiului. Aceasta poate include o copie a confirmării rezervării ca dovadă a rezervării.

Informații colectate automat de pe computer
În mod automat, colectăm câteva informații de la computer când vizitați acest site web. De exemplu, colectăm adresa dvs. IP, informații despre software-ul dvs. de browser web, cum ar fi Firefox, Safari sau Internet Explorer. De asemenea, putem să colectăm informații despre activitatea dvs. online, cum ar fi excursii și rezervări de călătorie. Prin colectarea automată a informațiilor - obiectivul nostru este de a vă ajuta să personalizați experiența utilizatorului, să preveniți frauda și să vă oferim servicii mai eficiente.

Cum verificați informațiile personale pe care le furnizați la "Hotelmix.ro"?
Politica generală de confidențialitate, recent emisă, vă permite să accesați, la cerere, informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și modul în care sunt procesate aceste informații personale. Aveți dreptul să solicitați eliminarea informațiilor personale despre dvs., contactând Serviciul Clienți.

 • În cazul în care doriți să solicitați informații personale, vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă prin e-mail la adresa de mai jos. În bara de adrese de e-mail includeți "Preluarea informațiilor personale" și asigurați-vă că adresa dvs. de e-mail conține numele dvs. complet, adresa, numărul de telefon și o copie a documentului dvs. de identitate (cum ar fi cartea de identitate sau pașaportul).

 • În cazul în care oricare dintre afirmațiile din această politică este inadmisibilă, aveți dreptul să solicitați înregistrarea datelor personale (și / sau a altor persoane cărora le-ați rezervat cazarea) din registru. Pentru a solicita ștergerea informațiilor personale, contactați-ne prin e-mail și selectați "Ștergeți informațiile personale" ca bara de adrese de e-mail.

Cine este responsabil pentru procesarea informațiilor personale despre Hotelmix.ro și cum să ne contactați?
Ciliara Trading Limited, o societate cu răspundere limitată, înființată în conformitate cu legislația Ciprului, reglementează prelucrarea datelor personale așa cum este descrisă în această politică de confidențialitate.

Informații de contact
Hotelmix.ro este un sistem de rezervări online al hotelului, creat de compania europeană cu creștere rapidă Ciliara Trading Limited, o societate cu răspundere limitată, înființata conform legilor Ciprului. Număr de înregistrare fiscală: CY 10157423i.

Dacă aveți sugestii sau comentarii referitoare la această Declarație de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail: customer.service@Hotelmix.ro sau sunați-ne la numărul de telefon:+44 (0)20 3026 5047.

Termeni si conditii

Introducere
Acești termeni și condiții, care pot fi revizuite din când în când, sunt relevante pentru toate serviciile noastre, direct sau indirect (prin intermediul furnizorilor de hoteluri), puse la dispoziție online, prin orice PC, laptop, desktop sau dispozitiv mobil. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru (mobil) și / sau prin completarea unei rezervări, recunoașteți și sunteți de acord să citiți, să înțelegeți și să fiți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos.
Prin plasarea unei rezervări cu noi, considerăm că ați acceptat acești termeni și condiții și sunteți obligați din punct de vedere legal de acestea.

Aceste pagini, conținutul și infrastructura acestor pagini și serviciul de rezervare online oferit de noi pe site-ul Web sunt proprietatea Hotelmix.ro și sunt operate și furnizate de dvs. numai pentru utilizarea personală, necomercială (B2C), sub rezerva următoarelor termeni în mod corespunzător. Relația cu furnizorii de servicii hoteliere este guvernată de condiții specifice care reglementează relațiile comerciale (B2B) dintre noi și furnizorii de servicii hoteliere. Vă rugăm să rețineți că furnizorii de servicii hoteliere au dreptul să aplice și / sau să ceară (acceptarea) Termenilor de utilizare, accesul și executarea la rezervare (care pot include anumite excluderi și limitări ale răspunderii).

Definiții
"Hotelmix.ro", "noi", "noi", "noi", și anume "Hotelmix.ro" înseamnă un sistem online de rezervare a hotelului, care este deținut de compania europeană "Ciliara Trading Limited" cu creștere rapidă, o societate cu răspundere limitată înființată în conformitate cu legislația Ciprului. Număr fiscal: CY 10157423i. Sistemul nostru permite utilizatorilor site-ului nostru să caute și să rezerve cazare online. Descrierile hotelului se bazează pe informațiile oferite de hoteluri. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că toate informațiile de pe acest site sunt corecte, dar nu putem garanta că acestea sunt complet corecte, complete sau actualizate. Adresele dvs. "tu" și "dvs." se aplică clienților noștri.

"Pagina web"- înseamnă site-ul (mobil) pe care Serviciul de rezervare devine disponibil sub proprietatea, controlul, gestionarea, întreținerea și / sau funcționarea Hotelmix.ro.

"Cazare" - diferite produse și servicii de călătorie care pot fi comandate, achiziționate, achiziționate, achiziționate, plătite, închiriate, securizate, rezervate, combinate sau încărcate de la furnizorul dvs. de servicii hoteliere.

"Furnizor de hoteluri" - un furnizor profesionist de cazare și orice alt produs de călătorie sau un produs sau serviciu care este disponibil din timp în timp în meniul Rezervare de site web (B2B / B2C).

"Serviciul de rezervare" - cumpărături on-line, comenzi, plăți (simplificate) sau servicii de rezervare oferite sau autorizate de Hotelmix.ro pentru un număr de produse și servicii, astfel cum sunt furnizate periodic de către Furnizorii de servicii de pe site.

"Rezervare" - achiziționarea, cumpărarea, plata și rezervarea unei unități de cazare.

Puterea și natura serviciului nostru
Pe site-ul nostru, oferim o platformă online prin care furnizorii de servicii hoteliere își pot oferi produsele și serviciile pentru comandarea, cumpărarea, rezervarea, închirierea și serviciile și prin care vizitatorii site-ului pot descoperi, căuta, compara și ordona, cumpăra, cumpăra sau plăti (de exemplu, Serviciul de rezervare). Utilizând Serviciul de rezervare (de exemplu, Rezervare prin Serviciul de rezervare), aveți o relație contractuală directă (legală) cu Furnizorul de servicii hotelier la care rezervați o rezervare.

Când începeți rezervarea, acționăm doar ca intermediar între dvs. și Furnizorul de servicii hoteliere, transmiteți detaliile rezervării furnizorului de servicii în cauză și vă trimiteți un e-mail de confirmare în numele furnizorului de servicii hoteliere. Hotelmix.ro nu (re) vândă, închiriază, oferă (călătoresc) produse sau servicii.

Informațiile pe care le furnizăm în Serviciul de rezervare se bazează pe informațiile furnizate de Furnizorii Hotelului. În timp ce ne asigurăm cele mai bune cunoștințe și am avut mare grijă să vă oferim un serviciu de rezervare corespunzător, nu putem garanta că toate informațiile sunt corecte, complete sau corecte și nu acceptăm nici o răspundere pentru erori (inclusiv erori evidente și tipografice) și / sau parțial) din cauza defecțiunii, reparației, actualizării sau întreținerii), informații inexacte, înșelătoare sau informații sau informații neoriginale. și condițiile). Hotelmix.ro nu constituie și nu este considerată o recomandare sau aprobare (sau facilități, echipament, produse sau servicii) a calității, nivelului de servicii sau calificativelor (stele) ale furnizorilor de hoteluri furnizate.

Serviciul nostru de rezervare este numai pentru uz personal și necomercial. Prin urmare, nu este permis ca orice conținut, informații, software, rezervare, produs sau serviciu disponibil pe site să fie revândut, referit, utilizat, copiat, monitorizat (de exemplu, programul păianjen, răzuire), afișat, descărcat sau reprodus în scopuri comerciale sau profitabile.

Prețurile și cele mai bune oferte
Prețurile oferite de furnizorii de servicii hoteliere de pe site-ul nostru sunt extrem de competitive. Taxele și impozitele (inclusiv taxele turistice / orașelor) pot fi percepute de către prestatorul de servicii în caz de anulare sau neprezentare.

Toate prețurile de pe Hotelmix.ro sunt per cameră, dacă nu se specifică altfel. Aceste prețuri pot fi modificate de către Furnizorul de servicii hoteliere. Vă vom arăta prețul pe care îl primim de la furnizorul de servicii hoteliere pentru cameră în funcție de datele pe care le alegeți. Verificați detaliile camerei pentru a vedea ce este inclus în preț și ce nu este.

Uneori sunt disponibile rate mai ieftine pentru o anumită ședere pe site-ul nostru, furnizate de către furnizorii de servicii hoteliere, dar aceste prețuri pot fi supuse unor restricții și condiții specifice, cum ar fi anularea și nerambursabilitatea. În toate aceste cazuri, vă rugăm să verificați termenii de rezervare și detaliile înainte de rezervare.

Vrem să plătiți cel mai mic preț posibil pentru produsul și serviciul ales. Dacă găsiți locația rezervată prin intermediul site-ului nostru în aceleași condiții de rezervare, la un preț mai mic pe Internet, după ce v-ați rezervat cu noi, vom compara prețul nostru și prețul mai mic în conformitate cu termenii Best of our quotation. Cotele noastre cele mai bune nu se aplică produselor și serviciilor non-hotel.
Pentru a vă facilita rambursarea, trimiteți-ne un link către un site mai ieftin în termen de 24 de ore de la data rezervării.

Convertorul valutar este doar pentru informare și nu poate fi referit cu precizie și cu precizie în timp real; prețurile reale se pot schimba.

Nu se referă la erori existente sau erori evidente (inclusiv erori tipografice).

Toate ofertele speciale și promoțiile sunt marcate cu un marcaj corespunzător. Dacă nu aveți una, este posibil să nu faceți niciun drept în cazul unor erori sau erori evidente.

Card de credit sau transfer bancar
Anumiți furnizori de hoteluri, în cazul în care sunt disponibili și disponibili, oferă opțiunea de a plăti furnizorului de hoteluri în timpul procesului de rezervare (integral sau parțial, în conformitate cu politica de plată a furnizorului hotelului) utilizând metode de plată online securizate (furnizate și susținute de banca dvs.) metode). Nu puteți fi tras la răspundere pentru Hotelmix.ro pentru eventualele taxe (autorizate (presupuse) neautorizate sau defecte) indicate de către furnizorul de servicii și nu aveți dreptul să solicitați sumele legal deduse din cardul dvs. de card pentru orice taxe valabile sau licențiate ale furnizorului de servicii hoteliere (inclusiv costurile cu plată anticipată), anularea și anularea rezervării.

În unele cazuri, Hotelmix.ro facilitează (prin intermediul procesatorilor de plăți terți) să plătească pentru astfel de rezervări (de exemplu, serviciul de facilitare a plăților) pentru și în numele Furnizorului hotelier. Plata este procesată în condiții de siguranță din cardul dvs. de credit/debit sau contul bancar în contul bancar al furnizorului de cazare printr-un procesator de plăți terț. Orice plată facilitată de noi pentru și în numele și transferată Furnizorului hotelului va constitui, în fiecare caz, o plată a (unei părți) a prețului de rezervare de către dvs. al rezervării relevante în decontarea finală a unui astfel de preț (parțial) datorat și plătibil. Și nu puteți recupera astfel de sume plătite.

Pentru anumite taxe (nerambursabile) sau oferte speciale, vă rugăm să rețineți că furnizorii de servicii hoteliere pot solicita plata prin card de credit și, prin urmare, cardul dvs. de credit poate fi aprobat în prealabil sau poate fi taxat (uneori fără restituire) în timpul rezervării. pentru a verifica cu atenție detaliile produsului sau serviciului ales de dvs. înainte de a face o rezervare în oricare dintre aceste condiții.

Plata anticipată, anularea și neprezentare
Atunci când faceți rezervare cu Furnizorul de servicii la hotel, sunteți de acord cu Politica de anulare a serviciilor hotelului și fără expresii și cu toate politicile și condițiile aplicabile pentru cazare, inclusiv serviciile și / sau produsele furnizate de furnizorul de servicii hoteliere. Termenii și condițiile aplicabile (transport / cumpărare / utilizare / transport) pot fi solicitate de la furnizorii de hoteluri relevanți. Politicile generale de anulare și de sosire a fiecărui furnizor de servicii hoteliere sunt disponibile pe site-ul nostru de internet pe paginile de informații ale furnizorului de hoteluri, în timpul procesului de rezervare și în e-mailul de confirmare. Rețineți că unele taxe sau oferte speciale nu sunt eligibile pentru anulare, rambursare sau modificare. O taxă de oraș / turistă valabilă poate fi percepută de către prestatorul de servicii în caz de anulare sau de neprezentare. Verificați cu atenție detaliile de rezervare, în special înainte de rezervare. Vă rugăm să rețineți că o rezervare care necesită o plată în avans sau o plată integrală sau parțială poate fi anulată (fără o notificare sau o notificare prealabilă) în cazul în care suma (restul) nu poate fi dedusă integral la ora specificată sau la momentul efectuării plății de către prestatorul de servicii hotelier. conform liniilor directoare și rezervării. Politicile de anulare și de plată anticipată pot varia în funcție de opțiunile individuale de cazare, produse sau servicii.

Pentru a vizualiza, a modifica sau a șterge rezervarea, reveniți la e-mailul de confirmare și urmați instrucțiunile din aceasta. Vă rugăm să rețineți că, în caz de anulare, este posibil să vi se perceapă plăți pentru politicile de anulare, (înainte de plată) și neprezentare ale furnizorului de servicii și nu va avea dreptul la nici o rambursare a sumei (în avans). Vă recomandăm să citiți cu atenție politicile de anulare, de plată și de sosire înainte de a începe rezervarea și nu uitați să efectuați plăți viitoare în intervalul de timp necesar pentru rezervarea dvs.

Dacă ajungeți cu întârziere sau târziu în ziua de check-in sau dacă ajungeți a doua zi, discutați cu furnizorul de servicii la timp, pentru a afla când să vă așteptați să anulați rezervarea (rezervare) sau să plătiți o taxă de neprezentare. informare. Hotelmix.ro nu își asumă responsabilitatea pentru consecințele întârzierii sosirii, anularea rezervării sau a taxelor percepute de către furnizorul de servicii hoteliere pentru nereușita lor.

Corespondența și comunicarea
Prin gestionarea și completarea rezervării, sunteți de acord să primiți:

 • un e-mail de confirmare pentru confirmarea rezervării;

 • un memento de e-mail care vă informează despre o rezervare neprogramată dacă nu ați finalizat rezervarea online;

 • un e-mail pe care vă putem trimite direct după șederea dvs. la hotel, sugerând să completați formularul de feedback de la hotel.

Hotelmix.ro nu este obligat sau răspunzător pentru comunicarea cu sau prin intermediul furnizorului de servicii hoteliere prin intermediul site-ului web al furnizorului de servicii hoteliere. Hotelmix.ro nu garantează că orice solicitare sau întrebare adresată furnizorului de servicii hoteliere va fi primită / citită, executată, executată sau acceptată de către furnizorul de servicii hoteliere.

Trebuie să utilizați adresa de e-mail corectă pentru a vă asigura că rezervarea este completă și completă. Nu suntem responsabili pentru adrese de e-mail greșite sau incorect scrise, sau pentru numere de telefon incorecte sau rău (mobile) sau numere de cărți de credit (și nu trebuie să verificăm).

Toate reclamațiile și plângerile privind Hotelmix.ro sau Serviciul de rezervare trebuie trimise imediat, dar în orice caz în termen de 30 de zile de la data programată a încheierii rezervării (de exemplu, data de check-out). Orice reclamație sau plângere depusă după termenul de 30 de zile poate fi respinsă, iar reclamantul își pierde dreptul la despăgubiri (daune sau costuri).

Având în vedere că informațiile privind prețurile și disponibilitatea camerelor și categoriile trebuie să fie actualizate și ajustate constant, vă recomandăm să furnizați o captură de ecran la efectuarea unei rezervări (dacă este necesar).

Anulare
Hotelmix.ro este o platformă de călătorie online. Lucrăm cu mai mult de 100 de furnizori de hoteluri, dar Hotelmix.ro nu este site-ul oficial al nici unui hotel, apartament, pensiune sau alte tipuri de cazare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru hoteluri, apartamente, pensiuni, etc. bunurile și serviciile care nu sunt disponibile temporar, proprietarii au fost anulați sau modificați. Renovarea, reproiectarea și alte întrețineri de către proprietarii de proprietăți nu sunt sub controlul Hotelmix.ro.

La furnizarea serviciului nostru de rezervare, informațiile pe care le publicăm se bazează pe datele furnizate de furnizorii hotelului. Hotelmix.ro asigură acuratețea informațiilor afișate pe site și își rezervă dreptul de a modifica informațiile afișate în orice moment și fără notificare. Cu toate că oferim abilități și îngrijiri adecvate în realizarea Serviciului nostru de rezervare, nu vom verifica dacă datele sunt corecte, complete sau corecte și că nu putem garanta exactitatea oricăror informații și nu acceptăm nicio răspundere pentru erori (inclusiv erori evidente și tipografice) (oricare dintre erorile (temporare și / sau parțiale) ale sistemului, patch-uri, actualizări sau întreținere, prin intermediul site-ului nostru sau nu) din cauza unor informații inexacte, înșelătoare sau false. Toți furnizorii de servicii hoteliere sunt întotdeauna responsabili pentru exactitatea, exhaustivitatea și corectitudinea (inclusiv taxele, prețurile, politicile și termenii) a informațiilor (descriptive) de pe site-ul nostru. Hotelmix.ro nu constituie și nu este considerată o recomandare sau aprobare (sau facilități, echipament, produse sau servicii) a calității, nivelului de servicii sau calificativelor (stele) ale furnizorilor de hoteluri furnizate. Hotelmix.ro nu este răspunzătoare pentru nerespectarea cerințelor clienților în legătură cu informațiile afișate pe site-ul Hotelmix.ro.

Informațiile, software-ul, produsele și serviciile postate pe acest site pot conține inexactități sau erori, inclusiv erori de preț. Printre altele, Hotelmix.ro nu garantează acuratețea, erorile sau alte inexactități (inclusiv, fără limitare, prețuri, fotografii, echipament hotelier, descrieri generale ale produselor etc.) referitoare la informațiile și descrierile de pe site.

Nu suntem responsabili pentru conținutul pe care îl publicați (fotografii / recenzii / comentarii) sau pentru comentarii. Nu avem obligația să vă publicăm postările; ne rezervăm dreptul de a decide ce comentarii să postați pe site. Dacă încărcați fotografii / imagini în sistemul dvs. (cum ar fi postarea), confirmați că aveți drepturile de autor asupra fotografiei / fotografiei și că Hotelmix.ro poate utiliza fotografiile / imaginile încărcate pe site. Prin încărcarea fotografiilor / fotografiilor, persoana care a încărcat-o ia responsabilitatea legală și morală deplină față de terți (inclusiv, dar fără a se limita la proprietarii hotelului) pentru publicarea și utilizarea acestor fotografii / imagini pe site-ul Hotelmix.ro. Hotelmix.ro nu deține fotografiile / imaginile încărcate. În plus, nu suntem responsabili pentru utilizarea de către terți a fotografiilor și comentariilor pe care le-ați făcut. Hotelmix.ro nu este responsabilă de autenticitatea și validitatea imaginilor și opiniilor postate pe acest site. Persoana care încarcă fotografia garantează că fotografiile / imaginile nu conțin viruși, troieni sau fișiere infectate și nici nu conțin materiale pornografice, ilegale, abuzive sau jignitoare și nu pot interfera cu drepturile terților (drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de autor sau confidențialitate). Dacă fotografiile / fotografiile nu îndeplinesc criteriile menționate mai sus, acestea nu vor fi publicate de Hotelmix.ro sau eliminate / șterse în orice moment și fără o notificare prealabilă.

Hotelmix.ro nu este răspunzător pentru remiterea, colectarea, reținerea sau plata impozitelor relevante datorate la prețul sau taxa de călătorie către autoritățile fiscale relevante. Hotelmix.ro nu acționează ca comerciantul înregistrării pentru niciun produs sau serviciu pus la dispoziție pe Platforma. Furnizorii noștri de hotel, în calitate de furnizori, includ toate taxele aplicabile în suma facturată, iar Hotelmix.ro plătește aceste sume direct către furnizori. Hotelmix.ro nu este co-furnizor asociat cu furnizorii cu care rezervăm sau rezervăm aranjamentele de călătorie.

Rezervări de grup. Hotelmix.ro nu oferă servicii de rezervare în grup. Prin urmare, nu puteți rezerva mai mult de 4 camere online la același hotel / dată. Dacă rezervați mai mult de 4 camere pentru rezervări separate, furnizorul de servicii poate anula rezervarea sau poate crește prețul. Hotelmix.ro nu este responsabil pentru anularea sau modificarea prețului de către furnizorul de servicii.

În cazul în care hotelul (probabil) nu are numărul și tipul camerelor necesare pentru rezervare sau, în caz de forță majoră, hotelul își rezervă dreptul de a vă plasa într-un alt hotel de același tip și categorie. Hotelmix.ro nu este responsabil pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a unei rezervări garantate sau anticipate în astfel de cazuri. Recunoașteți, de asemenea, că nici Hotelmix.ro, nici Furnizorul de Servicii Hotel nu este răspunzător pentru niciun prejudiciu suferit sau provocat ca urmare a relocării. Toate costurile legate de relocare și modificare sunt suportate de primul hotel selectat.

About us

Hey, welcome to Hotelmix.ro!

We are a team of travel enthusiasts always willing to make people closer to the world through touring. And we created an easy-to-use and choiceful platform that can encourage people to discover the world.

Nowadays, Hotelmix.ro is a reliable travelers’ assistant in finding their perfect accommodations.

Why travel around the globe with Hotelmix.ro?

We offer you over 400 000 of fancy hotels, grand villas, and cozy apartments, for perfect leisure and business trips worldwide;

We collaborate with above 50 suppliers to guarantee a variety of comfortable rooms to choose from;

Free cancellation and pay-later rates - the most convenient options to meet your plans;

More than 120 000 customers have become happier traveling worldwide with us;

Our website, operating in beyond 20 languages, ensures a particular understanding for you;

We publish the freshest travelers’ reviews every day to provide honest and accurate hotel descriptions;

Our helpful support has been recognized by 98% satisfied visitors.

We believe you’ll find an accommodation up to your taste here and you’ll get a smooth travel experience. You do have a choice with Hotelmix.ro!

West European division:

Ciliara Trading Limited
Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204
Strovolos PC 2018 Nicosia, Cyprus
Phone: +357 22 000 571
Email: office@ciliara.com
Website: www.ciliara.com
Director: Hamervate LTD
Managing Board: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven
Register number: 157423 | VAT ID: CY 10157423i

East European division:

Maklai LTD
Gagarina street #5
Khmelnitsky 28000, Ukraine
Phone: +380 44 594 75 95
Email: support@booked.net
Website: www.maklai.com.ua
Director: Oleksandr Protoven
Register Number: 35305263

Asian division:

Booked.NET Asia Pte Ltd.
23 New Industrial Road, #04-08, Solstice Business Center
Singapore 586209
Email: office@booked.asia

Website: booked.asia
Register Number: 201718602G